A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság XV. Kongresszusa

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság 2022. szeptember 9-11. között rendezi meg Debrecenben a XV. Kongresszusát, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk. Helyszín: Debreceni Egyetemi Campus, Learning Center. Absztrakt leadási határidő: 2022. július 11.

Közgyűlési meghívó Közgyűlési meghívó

2022. május 24. 14.00 órától Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság Közgyűlés. Napirendi pontok: 1. Elnöki beszámoló 2. Alapszabály módosítása a kiegészítésekkel egységes szerkezetben 3. Tisztújítás: elnök, elnökségi tagok és tisztségviselők választása 4. Egyebek.

Közgyűlési meghívó Közgyűlési meghívó

2021. december 16. 14.00 órától Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság Közgyűlés. Napirendi pontok: 1. Alapszabályok módosítása 2. Egyebek. A közgyűlésen való részvételi szándékot e-mailben kérjük jelezni, a zsbereczky@med.unideb.hu címre. Ugyanide kérjük a meghatalmazások elküldését is.

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság XV. Kongresszusa A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság XV. Kongresszusa

Időpont: 2021. szeptember 23-25. Helyszín: Mátraháza, Residence Ózon konferencia és wellness hotel (H-3233, Mátraháza, Üdülőtelep 2.)

Közgyűlési meghívó Közgyűlési meghívó

2018. szeptember 28. 18.30 órától Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság Közgyűlés Mátraházán, a Hotel Residence Ózon Mátra 1-3 termében. Napirendi pontok: 1. Elnöki beszámoló 2. Pénztárosi beszámoló 3. Az elnök és elnökségi tagok, tisztségviselők választása 4. Egyebek.

VII. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferencia VII. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferencia

A VII. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferenciára 2017. december 1-én, 09.00-16.00 óra között Budapesten a Hotel Hungaria City Centerben (1074 Budapest Rákóczi út 90.) kerül sor.

István Lajosra emlékezünk születésének 100. évfordulóján István Lajosra emlékezünk születésének 100. évfordulóján

A Markusovszky Egyetemi Oktatókórház és az István Lajos Alapítvány 2022. március 23-án (szerdán) 15:00 órakor, Szombathelyen, emléktábla felavatásával tiszteleg István Lajos emléke előtt.

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság 2021 őszi továbbképző napja A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság 2021 őszi továbbképző napja

Társaságunk egy napos, online továbbképző napot szervez 2021. szeptember 24-én, pénteken. A továbbképző nap pontszerző, akkreditált, ajánlott belgyógyászok, hematológusok, onkológusok, aneszteziológusok, gyermekgyógyászok, infektológusok, laboratóriumi szakorvosok és háziorvosok számára.

Meghívó: Lóránd László emlékkonferencia Meghívó: Lóránd László emlékkonferencia

2019. november 15-én 10:30 - 16:00 óra között a Magyar Tudományos Akadémia Orvosi Tudományok Osztálya, és Orvosi Diagnosztkai Tudományos Bizottsága, A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság, valamint a DAB Hemosztázis Munkabizottság Lóránd László emlékkonferenciát rendez “A XIII-­‐as faktor és fibrinogén; az alapkutatástól a betegágyig” címmel. Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia Székház, 1051 Budapest, Széchenyi tér 9., Felolvasóterem I. emelet.

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság XIV. Kongresszusa A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság XIV. Kongresszusa

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság 2018. szeptember 27-29. között Mátraházán, a Hotel Residence Ózonban rendezi XIV. Kongresszusát, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk. Meghívott előadóink: Javier Corral, Cihan Ay, Sabine Eichinger. Absztrakt leadási határidő: 2018. június 11.

Trombózis Világnap: a rettegett és ismeretlen betegség Trombózis Világnap: a rettegett és ismeretlen betegség

Kétszer több ember veszíti életét Európában trombózisban, mint AIDS-ben, mell- és prosztatarákban vagy közlekedési balesetben együttvéve. Ennek ellenére az átlagember alig tud valamit e rettegett betegség tüneteiről és kezelési módjáról. A trombózis világnapján a Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság és a Sanofi kerekasztal beszélgetésen egyebek mellett tanácsokat adtak, hogy kerülhető el a trombózis.

<< < 1 2 3 > >>
24 találat 3 oldalon