MOVT 2024

2024. augusztus 29-31. között Budapesten, a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikáján kerül megrendezésre a Magyar Orvos-egészségügyi Világtalálkozó (MOVT 2024).

Tisztelt Leendő Kongresszusi Résztvevő!

2024. augusztus 29-31. között Budapesten, a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikáján kerül megrendezésre a Magyar Orvos-egészségügyi Világtalálkozó (MOVT 2024), melynek meghívóját az alábbi linken megtekintheti, letöltheti: https://motesz.hu/hirek.aspx?nid=127572&cid=32

Az esemény célja a külföldön és Magyarországon tevékenykedő magyar orvosok és egészségügyi szakemberek kapcsolatrendszerének fejlesztése, valamint eddigi tapasztalataik egymás közt való megosztása.

Szándékunk az is, hogy a konferencia rámutasson az egészségügy aktualitásaira, regionális és globális szinten, kiemelve azokat a tudományos szakterületeket, melyekben sikert csak nemzetközi összefogással érhetünk el.

A kongresszust, ha lesz rá lehetőségünk, hibrid formában szeretnénk megrendezni, amelyet élő adásban közvetítenénk online felületen, annak érdekében, hogy a világ bármely tájáról szabadon tudják követni az eseményt.

Minden szakterületről és minden ellátási formából, intézményből örömmel fogadunk jelentkezést aktív vagy már nem aktív kollégáktól is. Szeretettel várjuk azokat is, akik csak részt kívánnak venni a Világtalálkozón, de előadást nem kívánnak bemutatni.

Ha eddigi tapasztalatait megosztaná különböző országokból érkező magyar kollégáival, vagy szívesen meghallgatná az előadásokat, akkor a honlapaktiválásáig örömmel fogadjuk részvételi szándékát, valamint kérdéseit a movt2024@motesz.hu e-mail címen.

A kongresszusi iroda a Stand-Art Event Management Kft. (joe@stand-art.hu, +36 30 372 5117)

A regisztrációs díj 200 EUR személyes részvétel esetén, 75 EUR online részvétel esetén.

Ha valaki személyes részvétel esetén a regisztrációs díjat 2024. május 31-ig befizeti, akkor annak összege 165 EUR.

A regisztrációs díj magában foglalja az absztraktfüzetet, a kongresszus mindhárom napján a szendvicsebédet, a kávészüneteket, valamint egy vacsora költségét.

https://www.stand-art.hu/MOVT2024

A Semmelweis Egyetem hallgatói és Alumni hallgatói számára a regisztráció max. 70 főig a Semmelweis Egyetem Alapítvány támogatásának köszönhetően térítésmentes.

Az absztrakt beadási határidő 2024. május 31. Az összefoglalókat (max. 400 szó) magyar és angol nyelven egyaránt kérjük benyújtani, a kongresszus absztraktfüzetében így fognak megjelenni.
 
 

A 2024. évi MAGYAR ORVOS-EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGTALÁLKOZÓ szervezői:
 

Prof. Dr. Galuska László
Magyar Egészségügyi Társaság
Prof. Dr. Kempler Péter
Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége
   
Dr. Garami Zsolt
Amerikai Magyar Orvosszövetség
Dr. Varró Andrea
Brit-Magyar Orvosszövetség

 

Cikk értékelése

Még senki sem értékelte a cikket.

Hozzászólások