MTHT XVI. Kongresszusa

Az MTHT XVI. kongresszusának szervezési előkészítése már folyamatban van. Időpont: 2024. október 3-5.; Helyszín: AVAR Hotel Mátrafüred. Reméljük, hogy a korábbi jó hangulatú és feltétlenül hasznos Kongresszusunkat megtiszteli jelenlétével 2024-ben is.MEGHÍVÓTisztelettel értesítjük és meghívjuk
orvos és szakdolgozó kollégáinkat
a Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság
XVI. Kongresszusára.

Időpont: 2024. október 3-5.
Helyszín: AVAR Hotel Mátrafüred
E-mail: info@avarhotel.hu
Web: www.avarhotel.hu

Absztraktok beküldési határideje: 2024. május 31.Társaságunk 1991 évi megalakulása óta kétévenként rendez eredeti előadásokra épülő tudományos kongresszust, melyet hagyományos témareferátumok, továbbképző jellegű összefoglaló előadások, céges szimpóziumok is színesítenek. A kongresszus akkreditált továbbképzési lehetőség orvosok, klinikai biokémikusok és szakdolgozók számára.

A kongresszuson a hazai tromboembóliás betegségekkel, vérzékenységgel és határterületeivel foglalkozó szakemberek megjelenését, előadását várjuk, elsősorban hazai eredményeik ismertetésével. Már jelentős hagyományai vannak a kongresszusnak és minden alkalommal nagy számban képviseltetik magukat mind diagnosztikus, mind a vonatkozó gyógyszereket előállító cégek.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően előadások bejelentésére van lehetőség. Az absztraktok beküldési határideje 2024. május 31. Az absztraktokat közvetlenül az mtht@haemostasis.hu e-mail címre kérjük beküldeni.

A részvételi díjról és a jelentkezéssel kapcsolatos további információk a Társaságunk honlapján https://haemostasis.hu oldalon megtalálhatóak.

Reméljük, hogy a korábbi jó hangulatú és feltétlenül hasznos Kongresszusunkat megtiszteli jelenlétével 2024-ben is.


Aktív részvételükre számítva, üdvözlettel:

Prof. Dr. Kiss Csongor
MTHT elnök
Kongresszus elnök

 

 

Cikk értékelése

Még senki sem értékelte a cikket.

Hozzászólások