Rovatok: Rendezvények

Közgyűlési meghívó

2021. december 16. 14.00 órától Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság Közgyűlés. Napirendi pontok: 1. Alapszabályok módosítása 2. Egyebek. A közgyűlésen való részvételi szándékot e-mailben kérjük jelezni, a zsbereczky@med.unideb.hu címre. Ugyanide kérjük a meghatalmazások elküldését is.

     
 
Időpont:
2021. december 16. 14.00 h
Helyszín: online, csatlakozási linket e-mailben küldjük

Napirendi pontok:

1. Alapszabály módosítása
2. Egyebek

A közgyűlés határozatképtelensége esetére a megismételt közgyűlést azonos helyszínen 2021. december 16-án 14.20-kor hívjuk össze azzal a kitétellel, hogy a megismételt közgyűlés az eredeti napirendi pontok tekintetében a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes lesz.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy tagjaink a közgyűlésen a szavazati jogukat meghatalmazott képviselő útján is gyakorolhatják. A képviselő részére adott meghatalmazást teljes bizonyító erejű magánokirati formában írásba kell foglalni és azt a közgyűlés levezető elnökének a közgyűlést megelőző nap 24h-ig e-mailben el kell küldeni.

A közgyűlésen való részvételi szándékot e-mailben kérjük jelezni, a zsbereczky@med.unideb.hu címre. Ugyanide kérjük a meghatalmazások elküldését is.

A tagok megjelenésére számítva, tisztelettel:

Debrecen, 2021. december 1.

Dr. Bereczky Zsuzsanna sk.

 
 
     
 
Kapcsolódó dokumentumok: 1. Meghívó
 
 

Cikk értékelése

Még senki sem értékelte a cikket.

Hozzászólások