A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság XV. Kongresszusa

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság 2022. szeptember 9-11. között rendezi meg Debrecenben a XV. Kongresszusát, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk. Helyszín: Debreceni Egyetemi Campus, Learning Center. Absztrakt leadási határidő: 2022. július 11.Időpont: 2022. szeptember 9-11.
Helyszín: Debreceni Egyetemi Campus, Learning Center (4032, Debrecen, Nagyerdei krt. 98.)

 

Az MTHT XV. Kongresszusa absztrakt benyújtási határidejét egy héttel,
2022. július 11-ig meghosszabbította
. Kérjük a módosított határidő pontos betartását!


Örömmel értesítjük Társaságunk tagjait és minden, hemosztázis és határterületei iránt érdeklődő kollégát, hogy az MTHT 2022 kongresszusa jelenléti formában, az impozáns, ultramodern Learning Centerben kerül megrendezésre. Az eredeti előadásokra épülő tudományos kongresszust témareferátumok, továbbképző jellegű összefoglaló előadások is színesítenek. A kongresszus akkreditált orvosok, klinikai biokémikusok és szakdolgozók számára.

 A korábbi gyakorlatnak megfelelően előadások bejelentésére van lehetőség. Kérjük, hogy az absztraktokat legkésőbb 2022. július 11-ig küldjék el az MTHT Kongresszus elnökének e-mailben (zsbereczky@med.unideb.hu). Az absztrakt nyelve magyar, terjedelme 300 szó lehet (a cím és szerzők neveit kivéve). Ajánlott tagolás: háttér, módszerek, eredmények, következtetés.

A
Kongresszusra a jelentkezés az alább letölthető “Jelentkezési lapon” történik, melyet kitöltve szintén a zsbereczky@med.unideb.hu címre kérünk eljuttatni.


A letöltéshez kattintson a "Jelentkezési lap" feliratra. A dokumentum ".doc" formátumban tölthető le.


Részvételi díj:
2022. augusztus 1-ig befizetve: 30.000,- Ft (MTHT tagoknak 25.000,- Ft)
2022. augusztus 1 utáni befizetéssel: 35.000,- Ft (MTHT tagoknak 30.000,- Ft)

A részvételi díjat a Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaságnak az MKB Banknál vezetett 10300002-46700063-00003285 számlára kérjük befizetni a résztvevők nevének feltűntetésével. A részvételi díj magában foglalja a tudományos üléseken való részvételt, az ellátást és a szociális programokon való részvételt. Számlázással kapcsolatos igényüket és adatokat az MTHT elnökének e-mail címére kérjük jelezni.

A
szállásfoglalás egyénileg történik Debrecen szállodáiban és panzióiban. A szállással kapcsolatos kérdésekben segítséget tud nyújtani Csűry-Bagaméry Beáta (bagamery@med.unideb.hu) és Kópis Ildikó (szildiko@med.unideb.hu).

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szállásfoglalás nem helyettesíti a kongresszusi regisztrációt ugyanakkor kérjük, hogy szállásfoglalásukat mielőbb intézzék.

Aktív részvételükre számítva, tisztelettel:

Dr. Bereczky Zsuzsanna
az MTHT elnöke
 
 

Letöltés:

Cikk értékelése

Még senki sem értékelte a cikket.

Hozzászólások