Rovatok: Rendezvények

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság XIII. Kongresszusa

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság XIII. Kongresszusa

2016.10.13-15.
Visegrád, SILVANUS HOTEL és rendezvényközpont
(H-2025 Visegrád, Fekete-hegy)

Részletes program

Boehringer Ingelheim szimpózium

 

A fennállásának 25 éves jubileumát ünneplő Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság 2016. október 13-15-én Visegrádon, a SILVANUS HOTEL és rendezvényközpontban rendezi XIII. Kongresszusát, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

 

Társaságunk 1991-ben történt megalakulása óta kétévenként szervezünk eredeti előadásokra épülő tudományos kongresszust, melyet hagyományosan témareferátumok is színesítenek. Reményeink szerint a tervezett referátumok mondanivalója kiemelkedő érdeklődésre tart majd számot és épülésünkre szolgál, miután neves külföldi előadók is elfogadták meghívásunkat (Pier Mannucci, Denisa Wagner, Bjarne Østerud).

 
Tematikus referátumok:

Pier Mannucci (IRCCS Ca' Granda Maggiore Policlinico Hospital Foundation, Milan, Italy)
Thrombophilia testing: when and why?

Denisa Wagner (Harvard Medical School, Boston, MA, USA)
NETs link inflammation to thrombosis

Bjarne Østerud (The Arctic University of Norway, Tromsø, Norway)
The interplay of tissue factor and blood cells in haemostasis and thrombosis


A korábbi gyakorlathoz hasonlóan az elfogadott absztraktokat hazai szaklapban kívánjuk megjelentetni. A folyóiratban történő publikálás a beküldés határidejét illetően szigorúbb követelményeket támaszt, ezért kérjük, hogy az absztraktokat legkésőbb 2016. május 31-éig adják le! Az absztrakt nyelve magyar, terjedelme 300 szó lehet (a cím és a szerzők neve nem számít bele). Ajánlott felosztás: háttér, módszer, eredmények, következtetés.  Az absztraktokat kérjük, hogy közvetlenül Dr. Kolev Kraszimirnak küldjék, a, a Kolev.Krasimir@med.semmelweis-univ.hu e-mail címre! A jelentkezési lapot is hozzá szíveskedjenek eljuttatni. A program véglegesítése után a kongresszus továbbképzési akkreditálása is meg fog történni orvosok és szakdolgozók számára.


Jelentkezési lap letöltése

 

Részvételi díj:

2016. május 31-ig befizetve: 30.000,- Ft (MTHT tagoknak 25.000,- Ft)

2016. június 1 utáni befizetéssel: 35.000,- (tagoknak 30.000,- Ft)

A Társaság nyugdíjas tagjai számára, akik legalább 5 éve rendezett tagsági jogviszonnyal rendelkeznek, a fenti részvételi díjakból 60 %-os kedvezményt biztosít. A részvételi díj magában foglalja a tudományos üléseken való részvételt, a főétkezéseket (két ebéd és két vacsora) valamint a szociális programot.


A részvételi díjat a Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaságnak az MKB Banknál vezetett 10300002-46700063-00003285 számlára kérjük befizetni. Számlázással kapcsolatos igényüket és adatokat az MTHT elnökének e-mail címére kérjük jelezni.


Az előző kongresszusokhoz hasonlóan szállás igényüket a résztvevők önállóan jelentik be a SILVANUS HOTEL és rendezvényközpontnak!
A SILVANUS HOTEL-ben megfelelő mennyiségű szobát előre lefoglaltunk, melyeket a megadott határidőig fenntartanak a kongresszus résztvevői számára. Ajánlatos mielőbb szobát foglalni a szálloda honlapján www.hotelsilvanus.hu, +36 26 597-516 faxon vagy marketing@hotelsilvanus.hu  e-mailben Flaskai Dóra értékesítési képviselőnek címezve az MTHT kongresszusra hivatkozva (a szálloda kizárólag az MTHT kongresszusra regisztrált részvevőknek biztosítja az alábbi kedvezményes szobafoglalásokat):

Szobaárak:   
egyágyas szoba: 25 600 Ft/éj
kétágyas szoba: 16 600 Ft/fő/éj
       
A fenti ár tartalmazza a félpanziós ellátást, a szervízdíjat, a wellness részleg használatát, fürdőköntös bekészítést, a parkolás díját, WiFi használatot és az áfát egy személyre, de nem tartalmazza az idegenforgalmi adót. (Az idegenforgalmi adó mértéke 2015. évben 18 éves kor fölött 410 HUF/fő/éjszaka és a helyszínen fizetendő).

A fenti kedvezményes árak 2016. május 31-ig foglalhatóak.

2016. május 31-július 13. között 2 000 Ft/fő/éj felár fizetése szükséges.

2016. július 13. után a szobák foglaltság függvényében állnak rendelkezésre! A szobákat garantálni 100 % előleg befizetése mellett áll módunkban.

A szállással kapcsolatban az érdeklődők Flaskai Dóra értékesítési képviselőt keressék (tel.: +36 30 378 7367).
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szállásfoglalás nem helyettesíti a kongresszusi regisztrációt (online vagy jelentkezési lap beküldésével)!

Aktív részvételükre számítva, tisztelettel:


Dr. Kolev Kraszimir
az MTHT elnöke

 

A kongresszus fő szponzora:

Cikk értékelése

Még senki sem értékelte a cikket.

Hozzászólások