Rovatok: Rendezvények

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság XIV. Kongresszusa

2018-03-13

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság 2018. szeptember 27-29. között Mátraházán, a Hotel Residence Ózonban rendezi XIV. Kongresszusát, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk. Meghívott előadóink: Javier Corral, Cihan Ay, Sabine Eichinger. Absztrakt leadási határidő: 2018. június 11.

Figyelem!

Az MTHT kongresszusi PROGRAM elérhető!
 

 

 
A letöltéshez kattintson a "PROGRAM" feliratra.
A dokumentum ".PDF" formátumban tölthető le.2018. szeptember 27-29.


Mátraháza, Residence Ózon konferencia és wellness hotel
(H-3233, Mátraháza, Üdülőtelep 2.)

Társaságunk kétévente szervez eredeti előadásokra épülő tudományos kongresszust, melyeket hagyományosan témareferátumok, továbbképző jellegű összefoglaló előadások is színesítenek. A hagyományokhoz híven, idén is neves külföldi előadók, meghívásunkat elfogadva, érdekes tudományos előadásaikkal járulnak hozzá a Kongresszus programjához.
 

 
A letöltéshez kattintson a "Jelentkezési lap", vagy a "Szállásigénylő lap" feliratra.
A dokumentumok ".doc" formátumban tölthetőek le.


Meghívott előadóink:

Javier Corral, Centro Regional de Hemodonación, Servicio de Hematología y Oncologia Médica, Hospital Universitanio Morales Meseguer, University of Murcia, Murcia, Spanyolország

Cihan Ay, Universitätsklinik für Innere Medizin I, Klinische Abteilung für Hämatologie und Hämostaseologie, Medicinische Universitat Wien, Bécs, Ausztria

Sabine Eichinger, Universitätsklinik für Innere Medizin I, Medicinische Universitat Wien, Bécs, Ausztria

A kongresszus akkreditált lesz orvosok, klinikai biokémikusok és szakdolgozók számára.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően előadások bejelentésére van lehetőség, mely előadások absztraktjait hazai szaklapban megjelentetjük. A folyóiratban történő publikálás a beküldés határidejét illetően szigorúbb követelményeket támaszt, ezért kérjük, hogy az absztraktokat legkésőbb 2018. június 1-ig küldjék el az MTHT elnökének e-mailben (zsbereczky@med.unideb.hu). Az absztrakt nyelve magyar, terjedelme 300 szó lehet (a cím és szerzők neveit kivéve).  Ajánlott tagolás: háttér, módszerek, eredmények, következtetés.

A Kongresszusra a jelentkezés az alább letölthető “Jelentkezési lap"-on történik, melyet kitöltve szintén a zsbereczky@med.unideb.hu címre kérünk eljuttatni.

Részvételi díj:

2018. június 1-ig befizetve: 30.000,- Ft (MTHT tagoknak 25.000,- Ft)
2018. június 1 utáni befizetéssel: 35.000,- (tagoknak 30.000,-)

A Társaság nyugdíjas tagjai számára, akik legalább 5 éve rendezett tagsági jogviszonnyal rendelkeznek, a fenti részvételi díjakból 60 %-os kedvezményt biztosít.

A részvételi díjat a Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaságnak az MKB Banknál vezetett 10300002-46700063-00003285 számlára kérjük befizetni a résztvevők nevének feltűntetésével. A részvételi díj magában foglalja a tudományos üléseken való részvételt, az ellátást és a szociális programokon való részvételt. Számlázással kapcsolatos igényüket és adatokat az MTHT elnökének e-mail címére kérjük jelezni.

A szállásfoglalás egyénileg történik, az Ózon Hotel “Szállásigénylő lap”-nak kitöltésével, melyet alább lehet letölteni, és amit a Hotel számára kérünk eljuttatni. Az Ózon Hotel megfelelő mennyiségű szobát a kongresszus résztvevői számára fenntart, de csak abban az esetben tudja garantálni a kedvezményes szobaárakat, ha a szállásigénylés legkésőbb 2018. augusztus 8-ig megtörténik. A szobák foglalása a szállásigénylők beérkezésének sorrendjében történik, ezért ajánlatos minél előbb lefoglalni a szobákat. A szállásigénylő lapot kitöltve az office@hotel-ozon.hu e-mail címre kérjük küldeni. A szállással kapcsolatos kérdésekben a szálloda értékesítési munkatársa, Sziládicsné Pallagi Anita áll rendelkezésre, tel.: +36-84-506-840.

Szobaárak:

Egyágyas szoba: 21 900 Ft/éj/ fő+ÁFA
Kétágyas szoba: 25 800 Ft/éj/ 2 fő+ÁFA

A fenti ár tartalmazza a szállást és reggelit, a szálloda szolgáltatásainak igénybevételét, melyről a szálloda honlapján tájékozódhatnak (ozon.hotel-residence.hu/hu). Az idegenforgalmi adó (IFA) külön fizetendő.

Figyelem! 2018. augusztus 8-a után a szobák foglaltság függvényében állnak rendelkezésre!

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szállásfoglalás nem helyettesíti a kongresszusi regisztrációt.

Aktív részvételükre számítva, tisztelettel:

Dr. Bereczky Zsuzsanna

az MTHT elnöke
 
 

Letöltés:
 

  1. Jelentkezési lap (doc)
  2. Szállásigénylő lap (doc)
  3. PROGRAM (PDF)
     

 

Cikk értékelése

Még senki sem értékelte a cikket.

Hozzászólások