Rovatok: Pályázatok

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság pályázati felhívása

A Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság (MTHT) pályázatot hirdet kongresszusi részvétel (regisztráció, szállás és utazás) támogatására.


A pályázat célja:
 

  1. Az MTHT fiatal tagjai által elért kutatási eredmények bemutatása a 2019-ben megrendezésre kerülő ISTH kongresszuson (Melbourne, 2019. júl. 6-10). A kongresszusi részvétel részletei a http://www.isth2019.org honlapon elérhetők.
  2. Az MTHT fiatal tagjai által elért kutatási eredmények bemutatása a 2019-ben megrendezésre kerülő ECTH kongresszuson (Glasgow, 2019. okt. 2-4). A kongresszusi részvétel részletei a http://www.ecth2019.org honlapon elérhetők.


Támogatás mértéke: 200.000,- Ft/pályázat. Támogatandó pályázatok maximális száma: 3-3. Egy pályázó csak egy konferencia támogatást igényelhet.

Pályázók köre: Pályázó lehet minden olyan MTHT tag, aki rendezett tagsági viszonnyal rendelkezik a 2019. évre, és a pályázat beadási határidejéig nem tölti be a 45. életévét, valamint nem tagja az MTHT vezetőségének. A pályázat benyújtásának feltétele az ISTH, ill. ECTH kongresszus tudományos bizottsága által bemutatásra elfogadott elsőszerzős absztrakt (előadásra vagy poszterre).

Pályázat beadási határideje:

ISTH konferencia esetén: 2019. június 15.
ECTH konferencia esetén: 2019. augusztus 31.

A pályázatot e-mailben kell benyújtani az MTHT elnökének címezve (Dr. Bereczky Zsuzsanna, zsbereczky@med.unideb.hu).

A pályázathoz csatolni kell:

  1. Az ISTH/ECTH által bemutatásra elfogadott absztrakt szövege az összes szerző feltűntetésével.
  2. A pályázó önéletrajza publikációs listával (impakt faktorral és idézettség feltűntetésével).
  3. Az ISTH/ECTH értesítő levele az absztrakt elfogadásáról.


Az elbírálásnál előnyt jelent az elfogadott absztrakt társzerzőinek 2019. évre rendezett MTHT tagsági viszonya. Az MTHT tagság részleteiről és a tagdíjbefizetés módjáról az MTHT honlapja www.haemostasis.hu ad további információt.

A pályázatok bírálatát az MTHT vezetősége végzi. A nyertes pályázókat 2019. június 20-áig (ISTH), vagy 2019. Szeptember 15-ig (ECTH) értesítjük és a listát az MTHT honlapján közzétesszük.Debrecen, 2019. június 5.
 

Cikk értékelése

Még senki sem értékelte a cikket.

Hozzászólások